Hvis du ikke har midlerne til at betale for dyr makeup, kan du muligvis købe den nu og senere makeup online på afbetaling . Sephora og Ulta Beauty er to eksempler på kosmetikforhandlere, der tilbyder makeupfinansiering. Disse butikker tilbyder kreditkortindstillinger, der kan knyttes til deres køb senere, betal nu finansieringsmuligheder. Disse kort har høje renter, og du bliver nødt til at foretage en hård kreditkontrol. Den bedste måde at få de nyeste kosmetiktrends på er med makeup buy-now, pay-late finansieringsmuligheder.

ColourPop tilbyder også en simpel betalingsmulighed. Kunder kan betale deres køb på længere sigt. Kunder har mulighed for at opdele deres køb i flere månedlige rater. Den første betaling forfalder, når ordren sendes. Den resterende del af betalingerne vil blive foretaget over flere måneder. Denne mulighed er tilgængelig for kunder, der klikker på “Betal med fleksible betalinger” under kassen. Indtast derefter dine kredit-, debet- og betalingskortoplysninger. Hver periode på to uger debiteres betalinger fra kundens konto.

Leave a comment

Your email address will not be published.