post

Udstiller på en messe kan indebære en større investering af tid og penge. Men de økonomisk afkast til din virksomhed kan være fremragende, hvis du lære nogle af hemmelighederne bag handel Vis booth succes før tilmelding til et show og investere i dine skærme.
Hvis du overvejer at oprette på en messe for første gang, er her otte tips til en vellykket handel Vis booth display:
1) leje den mindste mulige kabine plads for din første messe. Første gang du udviser, vil du lære en masse om hvad der virker for dig og dine produkter og hvad der ikke gør, og hvad du gerne vil ændre for din næste show. Også, at se andre udstillere kabiner og ideer vil inspirere dig til at udvikle sig forskellige aspekter af din egen skærm. Så det er en god idé at holde viser din handel udgifter lavere som du lærer ved at leje et mindre rum og starter med en simpel visning.
2) Opret en åben handel show udstille. Gøre det en plads, folk kan skrive komfortabelt uden at føle sig fanget. Hvis du angiver en tabel på tværs af forsiden af din kabine og stå bag det, er det sværere at trække kunder og involvere dem – så de har tendens til at gå på af.
3) overfyldes din kabine så kunder kan fokusere på hvad der er vigtigt – dit produkt. Når du nærmer din skærm, bør enhver kunne skelne straks hvad fremme af din kabine. Ingen gonna tage sig tid til at studere det og gæt, når der er hundredvis af andre stande at besøge.
4) før planlægning din messe standen display, finde ud af alt, hvad kan du om din tildelte plads. Ved dens dimensioner, hvor det vil blive placeret i bygningen, hvad virksomheder eller organisationer vil være i din nærliggende kabiner, uanset om det er i et område med høj eller lav trafik, om du har adgang til lys og elektricitet, og alt andet, der vil påvirke din udstille display opsætning.
5) for din første messe, overveje at leje kabine skærmkomponenter. Udlejning skærme kan aflaste dig på spørgsmål inden for transport og opbevaring, og tillade dig at være lidt mere dristig i din udstille design end du måtte være, hvis du køber dem. Undersøgelser viser også, at mange første gang udstillere aldrig gøre en anden messe. Hvis du udviser kun én eller to gange, giver købe din egen udstilling komponenter ikke økonomisk mening.
6) designe din kabine med henblik på at holde forsendelsesomkostninger lav. Overdimensioneret eller tunge skærme kan være meget dyrt at skibet til messe, og kan desuden kræve, at du leje expo personale til at bringe dem i udstillingen hallen og hjælp du sætter dem op. Opt for mindre, sammenklappelig, lettere vægt viser så meget som muligt.
7) for at sikre din dyre varer, således at de ikke kan blive stjålet på en messe. Hvis du bruger en bærbar computer til et multimedie præsentation på din kabine, være sikker på at have det sikkert låst til din skærm, og tage det med dig om natten, hvis det er en flere-dages arrangement. Vise prøver af dit dyrere produkter enten godt inde i din kabine, hvor de ikke kan “gå ud” som deltagere slentre ved eller inde i en låst montre.
8) for den mest professionelle billede, oprette et ensartet udseende for dine skærme. Vælge højst tre farver til display elementer og tabel belægninger – såsom grå, hvid og blå. Hver udstiller komponent bør være en af dine tre farver. Også, vælge højst tre teksturer – som børstet metal, mat vinyl, og klar akryl; hvert display element bør være en af disse teksturer. Dette skaber et professionelt trukket-sammen kabine, der lader dine produkter skiller sig ud i displayet.
I Resumé, selvom det er fristende at gå helt ud, når designe dit første messe standen display, giver det mere mening at holde din første kabine, små og enkle, og fokusere din energi på markedsføre dine produkter og netværk på din første show. Under arrangementet, lære så meget som muligt om, hvordan du ønsker at ændre din udstille for Vis næste show, og skrive ned alle dine ideer, enten under eller umiddelbart efter showet.
Når du har viser din første handel under dit bælte, du vil have en meget skarpere idé om hvad du gør – og ikke – har brug for i en handel viser displayet at lave hver successive Vis dine mest rentable til dato.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *