post

Når det kommer til fiskeri, tager min mand føringen. Men hans manglende lederevner i en nylig kanotur på Boundary farvande i nordlige Minnesota tilbydes vidunderlige lektioner om hvordan ledere kan ubevidst skrue op.
(1) tildele ansvaret uden myndighed.
Bill insisterede på, at for at kaste sit fiskeri linje, han skulle være på bagsiden af kanoen. Jeg var til at padle som han stemmer og leret sin lokke. Den eneste udfordring er, at evnen til at styre en to-personers kano håndteres af personen i ryggen. Han ville råbe Kørselsvejledning til mig, men jeg havde lidt myndighed over craft. Frustreret, jeg ønskede at vende rundt og smække ham med pagajen. LEKTIE: Hvis du tildeler en person, en opgave, læg dem, hvor de har fuld kontrol at gøre, hvad der kræves i stedet forstrækning dem med din positionelle myndighed.
(2) hyre en færdighed sæt men lad medarbejderen bruge den.
Boundary farvande består af mange søer forbundet med øer og det er ofte nødvendigt at portage kano til den næste sø. Jeg har et godt øje til læsning navigations kort. Jeg ville identificere portage stedet, da vi nærmede os. Bill insisterer på mere end én lejlighed, jeg var forkert, og vi ville bruge tiden “ser”, kun for at vende tilbage til det websted, jeg havde identificeret. Jeg følte mig som kaster rygsække op sporet. LEKTIE: Hvis du ansætter en person med en færdighed du har lad dem tage føringen.
(3) aldrig tro nogen tættest på problemet.
Vi fiskede langs en rock ledge stikker fra en af øer. Bill var en afstand fra mig, når jeg pludselig råbte om hjælp. “Jeg har en fisk og jeg ikke kan stramme rullen.” “Nej,” svarede Bill, “Du har ikke en fisk.” “Ja, jeg gør. Behage hjælp mig.” Han langsomt banede sig vej og tog rod fra min hånd. En behændig fisker, han har løst problemet og til sin forbløffelse, trak en fisk. Jeg ønskede at ramme ham med den. LEKTION: Opmærksomme mennesker ned linje. Fjernet udsigt kan meget vel være forkerte.
(4) praksis uklar kommunikation.
Fra min svage directional padle holdning ville Bill også skråle ud en bestemt retning. “Hovedet mod træ”, han ville kalde. Nu husker han sidder bag mig. Øen er dækket af træer. Hvad er træ? “Den grønne ene,” han ville sige. “Desværre, Bill. De er helt grøn!” Da øjne i ryggen af mit hoved var lukket kunne ikke jeg se, hvor hans finger pegede. Jeg ønskede at bide at finger. LEKTION: Clairvoyance er ikke en færdighed sæt du kan leje. Beskriv specifikt hvad du ønsker, andwhat du se. Bringe folk langs i din vision.
(5) gøre andre redde dig ud af problemer du forårsage.
Som vi kredsede de forskellige øer, ville Bill kaste mod kysten. Han har et godt øje for afstand men lejlighedsvis hans linje ville snag lavt liggende buskene og jeg ville have at klatre ud og udrede rod. Den ene fod næsten landede på bagsiden af en uhyrlig rock, der flyttede: en moss omfattet skildpadde med en shell på størrelse med et toiletsæde og kæber, der kunne bryde min ankel. Jeg skreg. LEKTION: Du kan blive reddet ud en gang. Men for gentagne fejl, komme ud og gøre det selv.
P.S. Beskæftiger om vold på arbejdspladsen? Kig på mine svar på en person, der dybt elsker. Overvej disse erfaringer nøje.
(c) 2004, McDargh kommunikation. Alle rettigheder i alle medier forbeholdes. Genoptryk må omfatte byline, kontaktoplysninger og copyright.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *